Skovelhydraulpumpar

Vår målsättning är att förse våra kunder med de mest pålitliga och effektiva pumparna för deras specifika behov. Skovelhydraulpumpar är en form av positiva förträngningspumpar som använder roterande skovelhjul inom en excentriskt placerad cylinder för att effektivt transportera vätska. Denna konstruktion möjliggör en kontinuerlig och effektiv vätskeström genom att dra in vätskan via inloppsporten och tvinga ut den genom utloppsporten som ett resultat av skovelhjulens rotation. 

Fördelar med skovelhydraulpumpar 

Skovelhydraulpumpar erbjuder flera betydande fördelar, vilket gör dem till en ideal lösning för en mängd olika industriella applikationer: 

  • Högtryck: Förmågan att pumpa vätskor till höga tryck. 
  • Självsugande: Kapaciteten att pumpa vätskor från lägre nivåer till högre utan extern hjälp. 
  • Mångsidighet: Lämplighet för en rad olika vätskor. 
  • Kompakt design: Enkel att installera och passar i trånga utrymmen. 

Dessa egenskaper gör skovelhydraulpumpar till en värdefull komponent inom områden som mobilhydraulik, industrihydraulik, kraftverk och jordbruksmaskiner. 

Hur vi på RPF Hydraulic kan hjälpa 

På RPF Hydraulic förstår vi att valet av rätt skovelhydraulpump är avgörande för era system och applikationers effektivitet och pålitlighet. Vår expertis och vårt omfattande utbud av pumpar säkerställer att vi kan erbjuda lösningar som passar just era behov. Vi erbjuder: 

För ytterligare information och för att diskutera era specifika behov, tveka inte att kontakta oss. Vårt team är här för att bistå er genom varje steg – från urval till installation och underhåll av era hydraulikkomponenter. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Rulla till toppen